ŞANLIURFA / AKÇAKALE - Şehit Er Mehmet Cücük Ortaokulu

04144191009
Büyüktaş Köyü Akçakale/ŞANLIURFA
Vizyon
Bölgemizde Eğitim Öğretim yapan kurumlar arasında öncü ve seçkin bir konuma gelmek.
Misyon
Kurumumuzun etkileşim içinde olduğu alanda, eğitim öğretim sistemi içerisine dahil olan herkes için, ilköğretimin amaçları doğrultusunda çağın gelişen ve değişen koşullarına dayalı Atatürk İlke ve İnkılapları esas alınarak belirlemiş olduğu hedeflere ulaşması için varız.
Başarılar
Okulumuz açıldığı yıldan itibaren Şanlıurfa genelindeki Anadolu liselerine öğrenci yerleştirmiştir. İlçe düzeyinde yapılan spor etkinliklerinde çeşitli dereceler almayı başarmıştır.
07.00 - 12:30
Ulaşım
09:00 - 18:00 saatleri arasında her yarım saatte bir Pekmezli Belde minibüs hattı bulunmaktadır.
Okulumuza Akçakale ilçesinden kalkan öğretmen servisi bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Şanlıurfa İli, Akçakale İlçesi, Büyüktaş Köyü´nün Güneyinde yol kenarında köyün dışında bulunmaktadır.Köy halkı tarım işçiliği ve çiftçilik ile geçimini sağlamaktadır.
İl Merkezine uzaklığı 90 km , İlçe Merkezine uzaklığı 38 km´dir